#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Faktora pašinjekcija cilvēkam ar asins recēšanas traucējumiem

Print

Madara Blumberga, BKUS bērnu aprūpes māsa stāsta, kā cilvēkam ar asins recēšanas traucējumiem soli pa solim veikt faktora pašinjekciju.

According to Madara Blumberga, BKUS is a member of the State of the Republic of Austria, which is concerned with the treatment of salt by salt treatment.  

NAME OF THE ROOM

In order to improve the risk, it is necessary to deal with one year in different years with water and sea. 

SAGATAVO VIETU

It is necessary to have a working place - it is intended to be a Member State or a Member State, or where it is another place to enter and place a year of injection. 

WE DO NOT REQUEST THE VIS

It must not be used, taurified, spirited, spreads of factors and plaques, and must fly. 

UZLIEC ŽŅAUGU

It seems that the year is at home, and with this year there is a long run, then another year will come here. I am working or working for a long time. To this end, we will bring together and cover the year of the year, especially as soon as possible. After 5 to 7 cm of the injection site, the mammal is silent, but it is not too small to be able to place the irradiator in the soil. 

PALPĒ VĒNU

Palpē vēnu jeb pačamdi to vietā, kur plāno veikt injekciju. Palpējot tev ir jāatrod vislielākā vēna un visērtākā vieta, lai veiktu dūrienu. Palpāciju veic visos virzienos, un pievērs uzmanību tam, kurā virzienā vēna iet, jo injekcija būs jāveic vēnas virzienā. 

ATLAID ŽŅAUGU

Kad esi atradis plānoto vēnu un dūriena vietu, žņaugu atlaid, atstājot to uz rokas. Tagad laiks sagatavot faktoru un tauriņadatu injekcijai. 

SAGATAVO FAKTORU

Katram faktoram ir sava sagatavošanas metode atkarībā no kompānijas, kura ir ražojusi to. 

SAGATAVO TAURIŅADATU

Izņem tauriņadatu no iepakojuma, noņem tai korķi, neliekot tauriņadatu uz galda un nepieskaroties vietai, kur bija korķis. Paņem šļirci ar faktoru un pieskrūvē to savienojuma vietai. Pacel šļirci 90 grādu leņķī pret galdu, ievelc tajā nedaudz gaisa un virzi virzuli jeb to daļu, kas bīda šķidrumu uz priekšu cauri tauriņadatai, lai izlaistu gaisu no tās. Apstājies, kad tauriņadatas galā redzi mazu šķidruma burbulīti. 

SAVELC ŽŅAUGU

Vēlreiz sažņaudz žņaugu, joprojām tā, lai varētu brīvi palikt rādītājpirkstu zem tā. Attaisi savu spirta salvešu iepakojumu, noliec tās savas vadošās rokas tuvumā. 

PALPĒ VĒNU

Vēlreiz palpē jeb pačamdi to vietu, kur plāno veikt dūrienu, paturi to prātā. 

NOTĪRI INJEKCIJAS VIETU

Ņem vienu no spirta salvetēm un notīri injekcijas vietu no centra uz perifēriju, zīmējot tādu kā gliemezi uz rokas. Noliec salveti malā, kur tev tā netraucēs. Ļauj ādai nožūt aptuveni 15–30 sekundes. Kad āda ir nožuvusi, tā ir gatava injekcijai. 

NOŅEM VĀCIŅU

Ņem tauriņadatu, noņem tai vāciņu, lai adata ir brīva. 

VEIC DŪRIENU

Dūrienu izdara 45 grādu leņķī pret vēnu – tā, lai tauriņadatas caurums ir uz augšu. 
Injekcija ir sekmīga, ja tauriņadatas galā redzi asinis. Tad pazemini tauriņadatu līdz ādas līmenim un ievadi vēl nedaudz dziļāk, lai adata neizkristu. Tas būs aptuveni puse no tauriņadatas garuma. Tad paņem šļirci un nedaudz atvelc, lai pārliecinātos, ka asinis ietek vadiņā. 

ATTAISI ŽŅAUGU UN IEVADI FAKTORU

Ja tas izdodas, attaisi žņaugu, ņem šļirci un ievadi faktoru ātrumā, kādu ir paredzējis ražotājs. Katram faktoram ievades ātrums var nedaudz atšķirties. Tas var būt līdz pat 5 minūtēm. 

UZLIEC SPIRTA SALVETI

Kad visu faktoru esi ievadījis, noliec šļirci uz galda pie rokas, izņem adatu un uzliec otru spirta salveti virsū. Vietu pieturi aptuveni 5 minūtes. Pēc tam noņem žņaugu un, ja vēlies, vari uzlīmēt plāksteri injekcijas vietai. 

ATZĪMĒ INJEKCIJU DIENASGRĀMATĀ

Tu esi veiksmīgi veicis injekciju, tagad laiks to atzīmēt injekciju dienasgrāmatā. Ja pašinjekciju veic kādu no pirmajām reizēm, nekautrējies lūgt palīdzību tuviniekiem, kas pirms tam tev to ir darījuši. Ļauj viņiem būt līdzās, lai vajadzības gadījumā viņi varētu tev palīdzēt. 

If Tev has been in the process for 18 years and a large number of injections, the development of the factor or other conditions that have been established in the case of research, such as the need for research, will inform the Joint University University in the Joint Consultative Council.
 

HEMOFILIJAS ĀRSTĒŠANA

Hemofilijas ārstēšanas pamatā ir asinsreces faktora aizstājterapija. Ārstēšanu katram cilvēkam ar hemofiliju individuāli pielāgo atkarībā no slimības smaguma pakāpes un pašreizējā asinsreces faktora līmeņa asinīs.

Palīdzības centri

Visi centri